Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3 op basis van 878 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Luc Hoensbroek 27 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afspraak voor apk gemaakt, Direct aan de beurt en kleinigheidje meteen verholpen zonder te vragen of meerprijs.
10
Margot Heerlen 26 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede service, snel gemaakt helemaal top. Zal jullie zeker aanbevelen.
10
Chris Kerkrade 24 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Kon hier op laatste minuut terecht voor de apk die op de laatste dag was. Kon mijn auto ook zonder problemen laten staan tot dat ik de mogelijkheid had om hem op te halen. Eerlijke taal, duidelijke taal en de aandachtspunten waar ik op moet letten. Zeer tevreden!
9
Wielly Hoensbroek 21 jan 2023
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
BPNW is al jarenlang mijn vast APK-adres. Ze hebben ervaring, zijn bekwaam, denken mee en zijn klantvriendelijk. Daarnaast is er ook nog altijd tijd voor een praatje en voel je je géén nummer.
8
ben heerlen 17 jan 2023
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
goed bedrijf
10
Peter Hoensbroek 16 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Hier heb ik van genoten. Vriendelijke medewerkers in alle belangen. Afspraak maken zonder problemen, technische verstand door en door, kan niet beter, en de auto op tijd klaar na de APK en het uitvoeren van een beurt. Ga nergens anders meer heen voor auto belangen.
10
N. Heerlen 13 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kan gewoon altijd terecht als het moet. Ik word altijd serieus genomen en hoef niet lang te wachten.
8
R Roex 10 jan 2023
Service 7
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
Tijdens de APK heeft de monteur de lampen opnieuw afgesteld, dat moet ik weer gaan herstellen. Heb nu maar licht tot 15 meter voor de auto terwijl ik eerder ruim 60 meter licht had. Erg lastig op de donkere Duitse autobahn.
10
Huib van Wijk Hoensbroek 10 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Weer super geholpen!
10
Tom Hoensbroek 10 jan 2023
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Alles volgens afspraak geregeld
laden...